Dag om nooit te vergeten - Reisverslag uit Wanaka, Nieuw Zeeland van Martijn en Lindsey Van Dommele/ Karsten - WaarBenJij.nu Dag om nooit te vergeten - Reisverslag uit Wanaka, Nieuw Zeeland van Martijn en Lindsey Van Dommele/ Karsten - WaarBenJij.nu

Dag om nooit te vergeten

Door: Lindsey

Blijf op de hoogte en volg Martijn en Lindsey

11 Maart 2009 | Nieuw Zeeland, Wanaka

Even ter info!!! We zijn afgelopen maandag 9 maart in Queenstown wezen SKYDIVEN!!! Het was geweldig en de adrenaline giert door je lijf! Bij ons allebei vloog er een fotograaf/ cameraman mee dus alles staat vastgelegd. Voor degene die alvast een kijkje willen nemen in de foto's; ga naar: www.nzone.biz, dailiy photo's: Queenstown photo's:
Vul voor de foto's van Martijn code: NZQT903091311257
En voor die van mij code: NZQT903091230007
Als het goed is kunnen jullie dan alle foto's van ons bekijken.

We bevinden ons nu in het plaatsje Te Anau en hebben vandaag met een touringsboot door de Milford Sound gevaren. Ontzettend mooi!

Dikke kus en tot mails!!!

• 11 Maart 2009 - 05:59

Jolanda:

Hoi,

Ik ga gauw kijken hoor!!! Zit nu op mijn werk en krijg hem niet geopend. Balen !!!!Dus vanavond dan maar. Veel liefs

• 11 Maart 2009 - 07:17

Kim & Marcel:

Te gek die foto's! WAUW!
    Hoe was het? Hebbie hard gegild hahahahahha! Leuk man! Nou hou de site in de gaten!

xxx Kim & Marcel

• 11 Maart 2009 - 07:23

Mike & Lin:

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Avonturiers! :D
    Had ik nooit gedurfd :P haha...
    Wanneer vertrekken jullie naar Aussie???

• 11 Maart 2009 - 08:12

Im & Jacq:

Leuk dat ik jullie online trof zojuist. Had gekeken en 5 minuten later weer en toen ineens een nieuw bericht. Kun je nagaan hoe nieuwsgierig ik(we)ben.
    Hoe waren de fjorden in lake te anau, ik dacht dat jullie een overnight cruise zouden maken maar ja je kan niet alles he??
    Dikke kus en geniet.xxxxxxxxxxx

• 11 Maart 2009 - 09:43

Birgit:

Net even de foto's uit het album bekeken helemaal geweldig helaas van het skydiven is
    het me nog niet gelukt.
    Nou jullie doen wel allemaal spannende dingen
    nou geniet er lekker van

Liefs Birgit en uiteraard ook van Frits

• 11 Maart 2009 - 17:38

Pap&mam:

we hebben net van de foto's (genoten). zag er fantantisch uit, maar moet er niet aan denken!!! t zou dun uit mijn broek lopen :).
    liefs xxxx

• 11 Maart 2009 - 18:02

Jolanda:

Net de foto's bekeken verschrikkelijkkkkkkkkk lijkt mij doodeng. Maar wel erg mooi lijkt net niet echt. Groetjes dikke kus en tot horens.

• 11 Maart 2009 - 19:56

Henk En Charis:

He hallo daar!!!!

Echt onwijs dat jullie dat gedaan hebben zeg!!!
    De foto's zijn ook super gaaf...weer ervaring rijker...

Ben benieuwd naar het volgende wat jullie gaan doen.

• 13 Maart 2009 - 16:03

Cor Rensink:

Fantastisch!!!!! Zoals iedereen dat al zegt.
    Veel plezier nog en tot later.

• 14 Maart 2009 - 09:30

Marcella En Patrick:

Heeel errug tof. Super mooie foto's! Nu nog even ergens met de Bunjee naar beneden storten........
    Veel plezier!

• 14 Maart 2009 - 18:30

Piet En Petra:

geweldige foto's hoor, wel bijzonder dat een fotograaf mee ging.
    gaaf he ! wij hebben het ooit gedaan in frankrijk maar hebben niet van die unieke foto's. Nou jullie genieten volgens mij volop !!
    liefs Piet en Peet

• 15 Maart 2009 - 09:46

Im&Jacq:

Hoi hoi
    Jullie liggen nu vast weer lekker in het campertje, is het nog koud snachts? Hebben jullie al dolfijnen en walvissen gezien? Morgen moeten jullie zeker de camper weer inleveren of moet dat pas op de dag van vertrek naar Sydney de 17e?
    Nou succes en weer op naar warmer weer en nieuwe belevenissen in australie.
    xxxxxxxxx

• 15 Maart 2009 - 17:59

Cees, Anja En Michel:

Hoi Lindsey en Martijn,

Wat maken jullie veel mee zeg, prachtige foto's
    Dit zal niet snel vervelen om iedere dag zo door te brengen.
    Jullie zijn wel stoer hoor met alles wat je onderneemt.
    Veel plezier nog de rest van de reis en dikke kus van ons.

• 15 Maart 2009 - 22:46

Paul:

Hello Globetrotters,
    Hier even een berichtje van een toch wel jaloerse haan.
    Alles gaat hier eigenlijk wel zijn gangetje, Dennis gaat as. vrijdag auditie doen op het albeda college, voor de dansopleiding die hij graag wil gaan volgen, Christa is hard bezig om haar laatste case in orde te maken zodat zij die in kan leveren, en Anne heeft nu twee weken weg op haar nieuwe school, en ze vindt het er erg leuk.
    Chris en ik hebben even niets te melden hobbelen gewoon door.Zo zijn jullie daar ook weer van op de hoogte, nu verder over jullie reis.
    Ziet er echt allemaal waanzinnig uit, vooral de foto's van de kust spreken mij erg aan,
    Waar ik benieuwd naar ben is of je ook nog bijzondere dieren tegen komt buiten een verdwaalde kleine tjebbe!
    Jongens ik lees het wel weer nog veel plezier.
    Groeten en een dikke kus van de haantjes

• 15 Maart 2009 - 23:19

Paul:

Nog even een nagekomen berichtje.
    Kreeg nu wel de site geopend van die lucht acrobatiek van jullie!!!
    Ziet er spannend uit maar wel waanzinnig.
    Grtzzz Paul

• 16 Maart 2009 - 11:37

Marcel Troost:

ziet er fantastisch uit, wat een mooie, gave foto's. Om jaloers op te worden.

• 16 Maart 2009 - 20:46

Boudewijn Luiten:

Met recht een flying Dutch(wo)man! Veel plezier nog.

• 16 Maart 2009 - 20:46

Boudewijn Luiten:

Met recht een flying Dutch(wo)man! Veel plezier nog.

• 17 Maart 2009 - 17:48

Im & Jacq:

Hey schatten,

Fijn dat jullie in Sydney zijn, lekker groot bed en een beetje luxe en dan straks tcampertje weer in voor het vervolg. We zijn wel benieuwd naar de foto's en hoop dat jullie nog wat tijd overhebben om ze te plaatsen want ons geduld wordt wel op de proef gesteld.
    Nou rust lekker uit en veel moois toegewenst voor de volgende etappe.Dikke kus pa en ma

• 18 Maart 2009 - 17:43

Bushi:

Hey Rex, kijk je uit met vissen daar. Waar ze in Ierland met 1 meter en een beetje eindigen, beginnen ze daar pas. Ik hoorde dat je al een Steve Irwin killer langs je had zwemmen....

groeten

• 19 Maart 2009 - 21:18

Ronald En Kim :

Hey lindsey en Martijn...We zijn stik jaloers op jullie! Kan niet wachten tot dat wij ook gaan. Fijn om te horen dat jullie zo genieten en leuke dingen doen! Een reis om nooit te vergeten. veel liefs Ronald en Kim

• 22 Maart 2009 - 09:42

Mike & Lin:

Dudes!
    Leven jullie nog??

• 22 Maart 2009 - 15:19

Pap@mam:

hoi aussies, vanmorgen gelukkig weer een mailtje van jullie ontvangen en gelezen dat jullie mooi weer hebben en weer veel zien. begrijp dat er niet zo veel internet mogelijkheden zijn als in NZ. dus we wachten af.dikke kusssssss

• 23 Maart 2009 - 21:18

Dave En Wendy:

Yo Kiwi's,

Wat zag de camper er keurig uit zeg.... Hadden we niet verwacht Linds ;-)

Verder stoere foto's weer en spannende verhalen!

Kun je de Haka al Suljemarty?

Graag een demonstratie als jullie terug zijn.

Groet Wendy en Dave

• 24 Maart 2009 - 10:41

Anne:

He Linds en Martijn!

Het is even geleden dat ik gereageerd heb op jullie verhaaltjes. Maar nu ik weer terug ben uit Curacao wordt ik weer een trouwe bezoeker van jullie site hoor!

Ik heb net alle verhalen even gelezen dus ik ben weer helemaal op de hoogte. Ik ga zo even de foto's bekijken want ik ben heel benieuwd!

Heel veel plezier daar en ik zal snel een maitlje sturen over hoe ik het in Curacao heb gehad.

Veel liefs Anne